Zapisy do klas pierwszych na rok szkolny 1960/61. (Wrzeszcz : [s.n.], 1960)
Afisz inf. o zapisach wraz z warunkami naboru do nieistniejącej Zasadniczej Szkoły Odzieżowej w Gdańsku-Wrzeszczu przy ul. Dzierżyńskiego 5 (dziś Aleja Legionów).
Keywords: Szkoły -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970.; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne