[Widok na zamek w Malborku od strony Nogatu] Th. Urtnowski. - Urtnowski, Theodor Bolesław (1881-1963) (R. Voigtländers Verlag in Leipzig, 1910)
Widok na zamek krzyżacki w Malborku od strony rzeki Nogat.