Danzig, Fischmarkt Fliegeraufnahme aus 100 m Höhe. - Verlag W. F. Burau (Gdańsk). (Danzig : Verlag W. F. Burau, 1905)
Przedstawia Targ Rybny ze 100 m nad ziemią, ok. 1920 r.
Data wg działalności wyd. i budowy k. poczt.
Fot. Gd.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- karty pocztowe