[Afisz teatralny. Incipit:] Emil i detektywi : Komedia muzyczna / Teatr Muzyczny Gdynia. ([wydawca nieznany], 1967)
Afisz informujący o przedstawieniu 2.06.1967 r. w Hali Stoczni Gdańskiej. Reżyseria: Aleksander Długosz, scenografia: Stanisław Bąkowski, choreografia: Marcel Żędzianowski, kierownictwo muzyczne: Władysław Rossa.