Danzig - Lange Brücke - Bruck, Albrecht (1874-1964). ([Gdańsk], 1920)
Przedstawia panoramiczny widok na Długie Pobrzeże w Gdańsku, z Żurawiem na pierwszym planie.
Miejsce wydania na podstawie działalnosci autora.
Data wydania na podstawie działalnosci autora.
Pod polem kompozycji, ołówkiem, po prawej: A. Bruck; po lewej: Danzig Lange Brücke.
Keywords: Grafika -- Niemcy -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- w sztuce; Gdańsk (Polska) -- zabytki -- w sztuce