Nie ma rzeczy doskonałych, czyli O korzystaniu z komputera w czasie wolnym / Aneta Jegier. - Jegier, Aneta
Zakres i treść: zagrożenia związane z użytkowaniem komputera przez dzieci, oferta internetowa dla dzieci, moralne skutki korzystania z komputera i internetu dla dzieci, co zrobić, by korzystanie z komputera było bezpieczne dla dziecka?, działania na rzecz bezpieczeństwa dzieci w internecie, Fundacja Dzieci Niczyje.