Muzeum Pomorskie w Gdańsku organizuje pod hasłem Niedzielne spotkania ze Sztuką - Muzeum Narodowe (Gdańsk). (Gdynia : [s.n.], 1967)
Afisz z programem spotkań styczeń-maj 1967 r.
Keywords: Muzeum Narodowe (Gdańsk) -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- życie intelektualne