Sposoby autoprezentacji kobiet i mężczyzn na przykładzie reportaży podróżniczych Wojciecha Cejrowskiego oraz Beaty Pawlikowskiej / Kamila Kuros-Kowalska. - Kuros-Kowalska, Kamila
Słowa kluczowe: autoprezentacja, reportaże podróżnicze, Wojciech Cejrowski, Beata Pawlikowska.