Sposoby autoprezentacji kobiet i mężczyzn na przykładzie reportaży podróżniczych Wojciecha Cejrowskiego oraz Beaty Pawlikowskiej - Kuros-Kowalska, Kamila (2015)
Słowa kluczowe: autoprezentacja, reportaże podróżnicze, Wojciech Cejrowski, Beata Pawlikowska.
Tytuł nagłówkowy.
Bibliografia na stronie 106.
Dostępny rownież online.
Streszczenie w języku angielskim.
Keywords: Cejrowski, Wojciech -- (1964- ) -- krytyka i interpretacja; Pawlikowska, Beata -- (1965- ) -- krytyka i interpretacja; Autoprezentacja; Reportaż -- Polska -- 1990- -- historia i krytyka