Wielka rewia Danina humoru. ([s.n.], 1947)
Afisz inf. o występach w styczniu 1947 r. Kwintet Kozłowskich, Duet Janaszek, Trio Apollo, Zula Korbianka, Duet Pawłowskich, Mis Wioletta, Monika Karero, Duet Loto, Zina Gryszkiewicz Władzio Zwirlicz.