Oscar Wilde - Urodziny infantki - Sadowski, Wiktor (1956- ).; Teatr "Lalka" (Warszawa). (Warszawa : [wydawca nieznany], 2005)
Plakat premiery 4.12.2005 r. Na plakacie portret młodej dziewczyny. Nazwisko autora w prawym dolnym rogu.
Keywords: Teatr "Lalka" (Warszawa) -- plakaty; Plakaty -- 1990-.