Ex Libris Peter Peijnenburg W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1984)
Przedstawia muszle amonitów, z jednej wyłania się postać kobieca z uniesionymi do góry rękami. U góry trzy tańczące postacie. U dołu łac. sentencja: Luctor Et Vincam, niżej napis: Ex Libris Peter Peijnenburg. Sygn. aut. w obrębie kompoz.