E. L. 58 J. Fernandez Saez / [J. F. Saez]. - Saez, Julio Fernandez (1924- ). (1958)
Przedstawia w obramowaniu rękę trzymającą dłuto, obok popielniczka z zapalonym papierosem, dym układa się w napis Libris, na stole płytka z rytym napisem: E. L. 58 J. Fernandez Saez.