E. L. 58 J. Fernandez Saez - Saez, Julio Fernandez (1924- ). ([S. l.], 1958)
Przedstawia w obramowaniu rękę trzymającą dłuto, obok popielniczka z zapalonym papierosem, dym układa się w napis Libris, na stole płytka z rytym napisem: E. L. 58 J. Fernandez Saez.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko aut. Ekslibris własny aut.
Keywords: Ekslibrisy -- Hiszpania -- 20 w