[Afisz. Incipit] W sali Zarządu Miejskiego dnia 25 kwietnia 1949 r. ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o dorocznej konferencji wyborczej Towarzystwa Przyjaźni Polsko-Radzieckiej Oddział w Malborku.