Narodzona dla nieba : dziennik nadziei osoby chorej na raka / [oprac.] Domenico Maffettone ; tł. Wiesława Dzieża. - Maffettone, Giovanna (1971-2008) (Wydawnictwo "Bernardinum", 2012)
Dziennik napisany przez Giovannę Maffettone. Jej brat, Domenico skomentował niektóre części dziennika.