Ex Libris Jana Hasso Agopsowicza / J. A. - Hasso-Agopsowicz, Jan (1915-1982) ([wydawca nieznany], 1943)
W łukowatym obramowaniu o motywach zwierzęco-roślinnych katedra ormiańska we Lwowie, u dołu napis: Ex Libris Jana Hasso Agopsowicza. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.