Obwieszczenie : w związku ze stwierdzeniem przypadku zarazy [...] / Henryk Zakrzewski. - Zakrzewski, Henryk (1897-?) (Zarząd Miejski w Gdyni, 1946)
Obwieszczenie zw. walką z zarazą stadniczą z dnia 2.12.1946 r.