Ostseebad Zoppot : Kurhaus. - Clara Bernthal (Gdańsk). (Danzig : Verlag Clara Bernthal, 1905)
Przedstawia widok ogólny Domu Zdrojowego w Sopocie, widok od strony mola, około 1915 roku.
Data według przedstawienia i wydawcy.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Sopot; Sopot (Polska) -- 1900-1945 -- karty pocztowe