Angielski w praktyce. 3 ćwiczenia i testy [aut. programu: Małgorzata Dyblik et al.]. - Dyblik, Małgorzata (Albion, 2002)
Program zawiera również obszerny materiał gramatyczny (1101 przykładów podzielonych na 70 grup tematycznych) oraz słownik z wyszukiwarką.