[Międzynarodowe Targi Gdańskie w 1947 roku] [Pawilon Spółdzielni Las] / fot. M. Dobrzykowski. - Dobrzykowski, Marian (1919-1990) (M. Dobrzykowski, 1947)
Przedstawia pawilon Spółdzielni Las wybudowany na Międzynarodowe Targi Gdańskie w 1947 roku w Gdyni.