[Międzynarodowe Targi Gdańskie w 1947 roku] [Pawilon Spółdzielni Las] - Dobrzykowski, Marian (1919-1990). (Gdańsk : M. Dobrzykowski, 1947)
Przedstawia pawilon Spółdzielni Las wybudowany na Międzynarodowe Targi Gdańskie w 1947 roku w Gdyni.
Na rewersie pieczątka fotografa i odręczny opis zdjęcia. Tyt. wg przedstawienia.
Keywords: Międzynarodowe Targi Gdańskie (1947-?) -- fotografie; Targi -- Polska -- Gdynia -- fotografie; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie