[Afisz. Incipit:] Jaga Boryta Zofia Jamry Hanna Lachman Jolanta Skowrońska Beniga Sojecka Jacek Hilchen Bolesław Kostrzyński Andrzej Mirecki Jerzy Tkaczyk Andrzej Stockinger ... ([wydawca nieznany], 1966)
Sztrajfa informująca o dodatkowych przedstawieniach 1 sierpnia 1966 r. o godz. 18.00 i 20.30.