Christianus Gabriel Schroeder Praeconsul Civitatis Gedanensis Natus VIII Novembris MDCXCII Denatus XXIX Decembris MDCCLXII / J. Houbraken. - Houbraken, Jacobus (1698-1782) (1764)
Przedstawia portret w ujęciu 3/4 Christiana Gabriela Schroedera.