Ex Libris Zbigniew Strzałkowski / [Bortowski]. - Bortowski, Andrzej (1938- ). (1970)
Przedstawia Pietę, u góry i wzdłuż prawej krawędzi napis: Ex Libris Zbigniew Strzałkowski. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wypobrażeniem autogr. aut. i data.