Ex Libris Stanisława Obtułowicza [Wiktor Langner]. - Langner, Wiktor Zbigniew (1906-1985) (1944)
Przedstawia w owalnym otoku z napisem: Ex Libris Stanisława Obtułowicza, dwie obwiązane sznurem czcionki z literami SO w lustrzanym odbiciu.