Ex Libris Edmund Puzdrowski bs. - Słuszkiewicz-Kaczorowska, Beata (1916-2006) (1972)
Przedstawia z lewej strony fragment liry, z prawej profil kobiecy. Napis u góry: Ex Libris, u dołu: Edmund Puzdrowski. Sygn. aut. w obrębie kompoz.