[Afisz. Incipit] Ogłoszenie. Miejska Rada Narodowa m. Elbląga na posiedzeniu w dniu 31 marca 1950 r. uchwaliła taryfę opłat za najem lokali mieszkalnych ... (Elbląg : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o taryfach za najem lokali mieszkalnych w Elblągu, 1950 rok.
Keywords: Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.