[Afisz. Incipit] Towarzystwo Śpiewu "Chór Kościelny" w Wejherowie ... zaprasza na "Wieczór Muzyki" ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o wieczorze 20.10.1946 r. w sali Leona Prusińskiego w Wejherowie.