Abraham Calovius Doctor Theologus Primum In Monteregio Profesor Extra Ordinem, Tum Dantisci Ad Aedem SacrosanctaeTriados Pastor Et Gymnasio Praefectus / Leonhard Heckenauer. - Heckenauer, Leonhard (165.-1704?) (1685)
Przedstawia portret w ujęciu 3/4, siedzący Abraham Calovius (1612-1685).