Pokazy - ćwiczenia straży pożarnych w Rafinerii Gdańskiej / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia ćwiczenia straży pożarnej w Rafinerii Gdańskiej, 1979 r.