Środowisko Piłsudczyków w strukturach organizacyjno-kierowniczych COP-u na przykładzie Rady Administracyjnej Państwowej Wytwórni Prochu i Materiałów Kruszących w Pionkach / Przemysław Bednarczyk. - Bednarczyk, Przemysław
Artykuł dotyczy centralnego Okręgu Przemysłowego.