Środowisko Piłsudczyków w strukturach organizacyjno-kierowniczych COP-u na przykładzie Rady Administracyjnej Państwowej Wytwórni Prochu i Materiałów Kruszących w Pionkach - Bednarczyk, Przemysław (2007)
Artykuł dotyczy centralnego Okręgu Przemysłowego.
Tytuł nagłówkowy.
Dostępny również w wersji elektronicznej.
Keywords: Wytwórnia Prochu i Materiałów Kruszących (Pionki). -- Dyrekcja; Wytwórnia Prochu i Materiałów Kruszących (Pionki). -- Rada Administracyjna