[Afisz. Incipit:] Państw. Szkoła Ogólnokształcąca Stopnia Licealnego w Wejherowie wystawia ... tragedię w 5 aktach Juliusza Słowackiego pt. Lilla Weneda ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o przedstawieniu w dniach 18-20 czerwca 1949 r.