Szalanda dla Holandii zbudowana w Stoczni "Wisła" w Gdańsku - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1977)
Przedstawia szalandę przy nabrzeżu stoczni "Wisła" w Gdańsku, 1977 r.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Stocznia WISŁA (Gdańsk) -- fotografie; Statki -- Polska -- 1970-2000 -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa; Fotografie -- Polska -- Gdańsk