Ex Libris Hermann Schneeberger / [Zbigniew Dolatowski]. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1965)
Monogram HS, w środku litery S napis: Ex Libris, u dołu: Hermann Schneeberger. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem autograf aut. i data.