O zaangażowaniu pedagogiki społecznej : w związku z pytaniem o wiarygodność dyscypliny / Jacek Piekarski. - Piekarski, Jacek
Wiarygność i zaufanie, wiarygność historyczna, wiarygodność instytucjonalna, wiarygodność formacyjna.