Ex Libris Jaroslav Mràzek - Ott, Herbert (1915-1987).; Mrázek, Jaroslav (1887-1966). (1966)
Na tle kwiatu motyl, napis: Ex Libris Jaroslav Mràzek. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty. Data na podstawie działalności właściciela.
Keywords: Ekslibrisy -- Niemcy -- 20 w