Poczet sztandarowy w Twierdzy Wisłoujście - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1992)
Przedstawia poczet sztandarowy przy nadaniu stopni oficerskich rezerwowej kadrze wojskowej w Twierdzy Wisłoujście, 1992 r.
Tytuł i data ołówkiem na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Twierdza Wisłoujście (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie