Wystawa fotografiki Ludzie dobrej roboty. - Cybulski, Andrzej (1926-1971) ([wydawca nieznany], 1967)
Składana ulotka informująca o wystawie fotografiki Zygmunt Kuba Grabowiecki i Janusz Uklejewski w Gdańsku w styczniu 1967 r.