Muzeum Pomorskie w Gdańsku : ryciny Rembrandta w zbiorach polskich D. Borowska. - Borowska, Dorota ([s.n.], 1968)
Plakat wystawy, która miała miejsce styczneń-luty 1968. Nazwisko autorki w lewym dolnym rogu.