Muzeum Pomorskie w Gdańsku : ryciny Rembrandta w zbiorach polskich - Borowska, Dorota (Gdańsk : [s.n.], 1968)
Plakat wystawy, która miała miejsce styczneń-luty 1968. Nazwisko autorki w lewym dolnym rogu.
Keywords: Muzeum Narodowe (Gdańsk) -- plakaty