[Afisz. Incipit] Ogłoszenie. Kursy dla dorosłych ... i kurs repolonizacyjny dla ludności autochtonicznej w Sopocie ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o kursach dla ludności autochtonicznej w Sopocie.