[Afisz. Incipit] Ogłoszenie. Kursy dla dorosłych ... i kurs repolonizacyjny dla ludności autochtonicznej w Sopocie ... (Sopot : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o kursach dla ludności autochtonicznej w Sopocie.
Keywords: Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.