Polski Gdańsk w odbudowie i rozbudowie. (Warszawa : [wydawca nieznany], 1960)
Karta-cegiełka na Stołeczny Fundusz Odbudowy Stolicy. Na karcie odbudowane zabytki gdańskie.
Data na podstawie treści.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.