Ratusz Gł[ówny] w odbudowie, Herb Gdańska i fragment wieży po konserw[acji] [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1952)
Przedstawia Herb Gdańska na attyce Ratusza Głównego Miasta, w tle widoczna wieża ratusza, 1952 r.