[Afisz. Incipit:] Jazz i melodia udział biorą: orkiestra jazzowa z "Inter-Clubu" w Gdyni ... Gdańska Czwórka Radiowa ... ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o występie 6-7.02.1955 r. w Teatrze Dramatycznym w Gdyni. Wykonawcy Franciszek Kokot, Jan Kusiewicz, Jan Gdaniec, Jerzy Szymański, Karol Baryła akompaniament, refreny Danuta Zimna. Konferansjerka, skecze i monologi Zbigniew Cybulski i Bogumił Kobiela.