Ogłoszenie : Na podstawie uchwały Miejskiej Rady Narodowej Nr 28 z dnia 25 lutego 1949 r. [...] / Stefan Sławiński. - Sławiński, Stefan (polityka) (Zarząd Miejski m. Lęborka, 1949)
Ogłoszenie dot. opłat za wodę i kanalizację z 5.03.1949 r.