Dar stygmatów u świętego ojca Pio : nowe wyobrażenie człowieka i Boga / Gianluigi Pasquale ; tł. Małgorzata Tryc-Ostrowska. - Pasquale, Gianluigi (1967- )
1. Osobista znajomość Chrystusa a dar stygmatów. 2. Ojciec Pio z Pietrelciny: sześć zasadniczych cech jego duchowości. 3. Chrystus - sternik dusz i prototyp życia duchowego. 4. Radosny i bolesny znak stygmatów, dany duszom. 5. Niewypowiedziana celebracja miłości Jezusa w Jego własnym ciele. 6. Rzut oka na całość.