[Afisz. Incipit] Program obchodu święta 22 lipca w Elblągu. (Malbork : [wydawca nieznany], 1954)
Afisz z programem obchodów.
Keywords: Polska. -- Polski Komitet Wyzwolenia Narodowego. -- rocznice -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.